Συμβασιούχοι covid: Τελευταία παράταση έως 31/12
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back
Συμβασιούχοι covid: Τελευταία παράταση έως 31/12 -Ποιοι συμπεριλαμβάνονται

Συμβασιούχοι covid: Τελευταία παράταση έως 31/12 -Ποιοι συμπεριλαμβάνονται

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών κάνει γνωστά τα όσα είχε γράψει η aftodioikisi.gr σχετικά με την παράταση των συμβάσεων covid σε δήμους και περιφέρειες έως το τέλος του έτους, σημειώνοντας ότι είναι τελευταία παράταση.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Με τροπολογία, που συμπεριελήφθη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με θέμα «Οργανισμός του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) και κατάσταση των λειτουργών και των υπαλλήλων του» δίνεται το δικαίωμα στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και των νομικών τους προσώπων, να παρατείνουν τις εν λόγω συμβάσεις από τη λήξη τους έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021, µε σχετική απόφαση της οικείας οικονομικής επιτροπής. Διευκρινίστηκε επίσης ότι η συγκεκριμένη πρόταση θα είναι η τελευταία και ότι στις 31/12/2021 θα λήξουν οι συγκεκριμένες συμβάσεις», προστίθεται.

Να σημειωθεί ότι στο τελικό κείμενο της τροπολογίας στην παράταση των συμβάσεων περιλαμβάνονται και όσες είχαν λήξει μέσα στον Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!