Συμβασιούχοι: Μειώνεται ο αριθμός τους σε Δημόσιο, ΟΤΑ το 2022
Δευτέρα
5
Δεκέμβριος
Back
Συμβασιούχοι: Μειώνεται ο αριθμός τους σε Δημόσιο, ΟΤΑ το 2022 (έγγραφο)

Συμβασιούχοι: Μείωση αριθμού σε Δημόσιο, ΟΤΑ το 2022 -Αντιδράσεις δημάρχων (έγγραφο)

Στη μείωση του αριθμού των συμβασιούχων κατά 10% σε σχέση, μάλιστα, με το 2020 προχωρά το υπουργείο Εσωτερικών, το 2022. Σχετική ρύθμιση προβλέπεται στο νομοσχέδιο: “Ενίσχυση διαφάνειας και λογοδοσίας σε θεσμικούς φορείς της Πολιτείας, αποκατάσταση της ακεραιότητας του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών”, που κατέθεσε προχθες στη Βουλή ο υπουργός Μάκης Βορίδης.

Μάλιστα, κατά την σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα υπάρξει εισήγηση από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη σχετικά με την καθιέρωση ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου – Διαδικασία καθορισμού ανώτατου ορίου

Το γεγονός της μείωσης προκαλεί ήδη αντιδράσεις μεταξύ των δημάρχων, με τις πρώτες να εκφράζονται δημόσια κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!