ΠΕΣΥ Αττικής: Πώς θα γίνει η συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
24
Νοέμβριος
Back
Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

ΠΕΣΥ Αττικής: Πώς θα γίνει η συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου

ΠΕΣΥ Αττικής: Πώς θα γίνει η συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Χρ. Θεοδωρόπουλου, πρόκειται να συνεδριάσει την Κυριακή, 9-1-2022 και ώρα 17:00. Η ειδική συνεδρίαση θα έχει ως θέματα ημερήσιας διάταξής τα εξής:

  1. Συγκρότηση – Εκλογή Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
  2. Εκλογή Τακτικών και Αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Αττικής.

Αναφορικά με το πρώτο ως άνω θέμα το Σώμα θα λάβει απόφαση με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr, ενώ αναφορικά με το δεύτερο ως άνω θέμα θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία των μελών του ΠΕΣΥ στην έδρα της Περιφέρειας Αττικής (Συγγρού 15-17), μεταξύ των ωρών 18.00 και 19.30. 

Τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου θα ψηφίζουν κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, ή rapid testPCR test, 48 ωρών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, έχει καταγγείλει την διοίκηση Γ. Πατούλη ότι «επιλέγει αυθαίρετα και κόντρα στα πρωτόκολλα για τον covid 19, να γίνουν οι ψηφοφορίες σε μικρή και υγειονομικά ακατάλληλη αίθουσα του κεντρικού κτιρίου της Περιφέρειας, όπου οι Περιφερειακοί σύμβουλοι καλούνται ανά ομάδες για να ψηφίσουν… όποια ώρα μπορέσουν να φτάσουν εκεί, αφού προηγουμένως θα έχουν συμμετάσχει σε διαδικτυακή «συνεδρίαση» από τα σπίτια τους».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!