Π. Αττικής: 1,1 εκ.€ για το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»

Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής εντάχθηκε το έργο αναβάθμισης της μονάδας πλαστικής χειρουργικής και εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ. Με την ένταξη του έργου αυτού στο ΠΕΠ Αττικής ολοκληρώνονται απαραίτητες υποδομές υγείας στην Αττική, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Το εν λόγω έργο αφορά στον εκσυγχρονισμό και στην επέκταση της υπάρχουσας κλινικής. Η συγκεκριμένη παρέμβαση, σε συνδυασμό με άλλα δύο έργα στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»– ήδη ενταγμένα στο ΠΕΠ Αττικής – και συγκεκριμένα την αναβάθμιση του ψυχιατρικού τμήματος και την επέκταση του ηλεκτρικού υποσταθμού, αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υπάρχουσες υποδομές, αλλά και να επεκτείνει το φάσμα των δυνατοτήτων νοσηλείας που προσφέρει το νοσοκομείο στις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού.

Ο κ. Σγουρός δήλωσε: «Η ένταξη στο ΠΕΠ Αττικής του έργου αναβάθμισης και ολοκλήρωσης της μονάδας πλαστικής χειρουργικής & μονάδας εγκαυμάτων του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ, έρχεται να προστεθεί στα υπάρχοντα 40 έργα του τομέα υγείας που χρηματοδοτούνται από το ΠΕΠ Αττικής. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι πολίτες και ιδιαίτερα οι ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού αξίζουν πολλά περισσότερα, ειδικά στον τομέα της υγείας. Είναι για μας ένα νέο στοίχημα που κερδίζουμε για την ανάπτυξη και για μια καλύτερη ζωή και αφορά όλους μας. Εξαντλούμε, στο μέτρο που μπορούμε, κάθε δυνατότητα που μας δίνεται για υλοποίηση έργων με ουσιαστικό αντίκρισμα.»

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ, Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!