ΝΔ: Σφίγγει “τα λουριά” στους πιθανούς “αντάρτες” της Περ. Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Στο γραφείο του περιμένει αύριο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, τους 5 Αντιπεριφερειάρχες της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Μεταξύ αυτών θα είναι και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου. Ο κ. Αυγενάκης σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Νέα Εγνατία, θα ανακοινώσει στους 5 ότι το κόμμα θα στηρίξει το Χρήστο Μέτιο για την Περιφέρεια ΑΜΘ και θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας ζητώντας τους να τον στηρίξουν!

Το τελευταίο διάστημα όλες οι δηλώσεις από πλευράς Προέδρου του κόμματος έδειχναν ότι η απόφαση είναι οριστική για στήριξη στο Χρήστο Μέτιο ενώ ήδη ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Ζαγναφέρης έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα, δημιουργώντας ουσιαστικά το πρώτο αντάρτικο. Πλέον εφόσον τεθεί όπως αναφέρει η εφημερίδα, ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, κανείς δε γνωρίζει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στο γαλάζιο χώρο σε επίπεδο Περιφέρειας. Μια τέτοια παρέμβαση από πλευράς κόμματος δυο πιθανά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Είτε οι υποψήφιοι αντάρτες θα κάνουν πίσω, είτε θα τεντώσουν το σχοινί….

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ, ΑΝΤΑΡΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!