ΝΔ: Πρώτο «αντάρτικο» σε περιφέρεια -Ποιος ανακοίνωσε υποψηφιότητα

Οι διευκρινίσεις της Πειραιώς ότι η χθεσινή φράση του Κυρ.Μητσοτάκη από την Άρτα: «θα στηρίξουμε και όλους τους εν ενεργεία περιφερειάρχες, οι οποίοι έχουν εκλεγεί με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές», δεν αφορά μόνο τους πέντε εκλεγμένους του 2014 αλλά και τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστο Μέτιο, προκάλεσε το πρώτο «αντάρτικο».

Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα  την υποψηφιότητά του τονίζοντας ότι «στόχος του είναι η επανεκκίνηση από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ. Παυλίδη και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας».

Αναλυτικά η δήλωση Ζαγναφέρη:

«Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από μέσα τα προβλήματά της, τις δυσλειτουργίες της αλλά και τις τεράστιες δυνατότητές της, αποφασίσαμε μια ομάδα αυτοδιοικητικών στελεχών, αλλά και ενεργών πολιτών να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία).

Στόχος μας είναι η επανεκκίνηση από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ. Παυλίδη και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας.

Με όραμα, πίστη και γνώση θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη σας για να υλοποιήσουμε τις αξίες και τις προσδοκίες όλων μας.

Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας

Με σεβασμό στον πολίτη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ».

Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, πλην του κ. Ζαγναφέρη, ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι περιφερειάρχες έχουν εκδηλώσει οι: αντιπεριφερειάρχες Θόδωρος Μαρκόπουλος (Καβάλας), και Δημήτρης Πέτροβιτς (Έβρου), ενώ πολύ πιθανή θεωρείται και η υποψηφιότητα του «γαλάζιου» προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλου Τοψίδη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΝΔ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΑΝΤΑΡΤΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!