Π.Πελοποννήσου: «Μέτωπο» Τατούλη-Δέδε με στόχο τον Νίκα -Συνάντηση στο Μαξίμου

Προσπάθεια προσέγγισης μεταξύ του περιφερειάρχη Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υποδομών και υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Δέδε (σ.σ. στη φωτο εκατέρωθεν του Χρ.Βερναρδάκη), επιχειρείται και από τις δύο πλευρές. Στόχος, τόσο του κ. Τατούλη ο οποίος διατηρεί καλές επαφές στο Μέγαρο Μαξίμου (Φλαμπουράρης αλλά και Βερναρδάκης) όσο και του κ. Δέδε, να αποκρούσουν τον κίνδυνο του «γαλάζιου» υποψηφίου περιφερειάρχη, δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο άνδρες που μέχρι πρόσφατα σχεδόν δεν αντάλλασσαν κουβέντα συναντήθηκαν σήμερα στο γραφείο του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη  «με σκοπό τον απολογισμό των προγραμματισμένων δράσεων που προέκυψαν από τις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου της Πελοποννήσου που έλαβε χώρα στις 26 και 27 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη».

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Υποδομών, Δικτύων και Περιβάλλοντος, Ντίνα Νικολάκου καθώς και ο Μαρίνος Ρουσιάς ως εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ, ΜΕΤΩΠΟ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ, Π. ΤΑΤΟΥΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!