Κατά απόφασης δικαστηρίου που την καταδίκασε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
14
Αύγουστος
Back

Κατά απόφασης δικαστηρίου που την καταδίκασε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου

Εσφαλμένη χαρακτήρισε η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου, την πρόσφατη απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, με την οποία-μετά από μηνυτήριες ανφορές της εφημερίδας «Ελευθερία»- καταδικάστηκαν ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης και η ίδια, σε ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή και με ένα χρόνο στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, για παράβαση καθήκοντος κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Η κ. Νικολάκου υποστήριξε την άποψη πως δόθηκε στον περιφερειάρχη και στην ίδια, η δυνατότητα της απολογίας και τις απάντησεις στις κατηγορίες που τους βάραιναν, διευκρινίζοντας πως το δικαστήριο θα έπρεπε να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης, διότι σοβαροί λόγοι δεν επέτρεψαν στους δύο αυτοδιοικητικούς να παραστούν στη δίκη.

Η αντιπεριφερειάρχης τόνισε επίσης ότι ακόμη και σήμερα δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο κύριος μάρτυρας που κατέθεσε εναντίον τους ήταν ο πρώην αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Μαλαπάνης και αναφέρθηκε ακόμα και στη μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστα Μαργέλη κατά του περιφερειάρχη. Υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι ο Κώστας Μαργέλης χρησιμοποιεί, με επικίνδυνο μάλιστα τρόπο, τη δικαιοσύνη για να εκπληρώσει τα πολιτικά του σχέδια.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!