ΠΟΕ – ΟΤΑ κατά Περιφέρειας Πελοποννήσου: Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο αντιπεριφερειάρχης για την υπεράσπιση των μεγάλων συμφερόντων

Σκληρή επίθεση κατά της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξαπολύει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ – ΟΤΑ, και συγκεκριμένα κατά του αντιπεριφερειάρχη Αν. Χειβιδόπουλου, τον οποίο κατηγορεό ότι εκτοξεύει απειλές κατά της Προέδρου του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας, Ευαγγελίας Τσατσούλη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ, έχει ως εξής:

«Σε διατεταγμένη υπηρεσία και με στόχο την υπεράσπιση των μεγάλων επιχειρηματικών και εργολαβικών συμφερόντων ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Αναστάσιος Χειβιδόπουλος συνεχίζει να εκτοξεύει απειλές κατά της Προέδρου του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας, Ευαγγελίας Τσατσούλη.

Ενοχλήθηκε φαίνεται ο Αντιπεριφερειάρχης σφόδρα από την ανακοίνωση του Σωματείου και τις θέσεις του για το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα της διαχείρισης των απορριμμάτων, εκφράζοντας παράλληλα την πλήρη διαφωνία του με τον σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Γίνεται σαφές για ακόμη μια φορά ότι σχεδιασμοί που οδηγούν σε πλήρη ιδιωτικοποίηση τη διαχείριση των απορριμμάτων εξυπηρετώντας συμφέροντα μόνο των μεγαλοεργολάβων και όχι της Τοπικής Κοινωνίας, βρίσκει απέναντί τους εργαζόμενους στη Τοπική Αυτοδιοίκηση οι οποίοι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω για τίποτα και για κανένα.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης δεν πρόκειται να περάσει. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε το συμφέρον των Δημοτών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι απειλές, οι ύβρεις και οι εκφοβισμοί του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Αναστάσιου Χειβιδόπουλου εναντίον της Προέδρου Ευαγγελίας Τσατσούλη και των εργαζομένων είναι λοιπόν μάταιες.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στην Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας. Τους καλεί να μη κάνουν βήμα πίσω στις προσπάθειες φίμωσής τους και στην υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!