Αναβαθμίζονται τα Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας

Σε τρεις νέες εντάξεις έργων προχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, που σχετίζονται με την προμήθεια εξοπλισμού Νοσοκομείων της Περιφέρειας. Συγκεκριμένα πρόκειται για την προμήθεια 2 ασθενοφόρων αυτοκινήτων για τα Νοσοκομεία Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο προϋπολογισμού εκατόν σαράντα χιλιάδων ευρώ , για την προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακού ακτινογραφικού μηχανήματος στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο προϋπολογισμού διακοσίων τριάντα χιλιάδων ευρώ  και για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού μαιευτικής κλινικής και τμήματος επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς προϋπολογισμού τετρακοσίων εικοσιτριών χιλιάδων διακοσίων δέκα ευρώ .

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας τα συγκεκριμένα έργα θεωρούνται άκρως απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και κατ επέκταση για την αρτιότερη περίθαλψη των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας. Στον τομέα της υγείας όπως ανέφερε ο Γιώργος Δακής έχει καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια η οποία οδήγησε στην πλήρη αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών κονδυλίων για υπερσύγχρονο εξοπλισμό των Νοσοκομείων της Περιφέρειας.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής προχώρησε στην προέγκριση δημοπράτησης έξι ακόμη έργων που αφορούν εξοπλισμό Νοσοκομείων.

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΕΡΓΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!