Αναβλήθηκε η δίκη των 28 στελεχών της πρ. Νομαρχίας

Αναβλήθηκε για την 1η Οκτωβρίου 2013, η δίκη των 28 στελεχών της πρώην Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, που παραπέφθηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για τα αδικήματα της απιστίας και της ηθικής αυτουργίας σε απιστία.

Η υπόθεση αφορά την κατασκευή του δρόμου Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου και μεταξύ των κατηγορουμένων συμπεριλαμβάνονται ο Διονύσης Ψωμιάδης (αδελφός του έκπτωτου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη), ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, Κώστας Παπαδόπουλος και ο νυν αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Τσαμασλής.

Οι 28 κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, ενώ το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση, καθώς μια από τις συνηγόρους υπεράσπισης αδυνατεί να παραστεί στη δίκη, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Η έρευνα επικεντρώθηκε στη δεκαετία 1997 -2007, κατά την οποία ο Διονύσης Ψωμιάδης είχε διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος, ενώ εκτός από τους τρεις αιρετούς, στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται πρώην υπάλληλοι τεχνικών υπηρεσιών, της τότε Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και εκπρόσωποι κατασκευαστικών εταιρειών.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΙΚΗ, ΔΡΟΜΟΣ, ΑΠΙΣΤΙΑ, ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ, Δ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!