Δευτέρα
18
Σεπτέμβριος
Back

Ζαχαριάδης σε Μπακογιάννη: Είστε Δήμαρχος ή υφυπουργός Αθηνών της Κυβέρνησης;

Δήμαρχο παρατηρητή, δήμαρχο εθιμοτυπίας χαρακτηρίζει ο Κώστας Ζαχαριάδης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τον Κώστα Μπακογιάννη, καθώς, όπως επισημαίνει, κρύβεται από τα προβλήματα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνει ότι ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκε μετά από έξι μέρες πλήρους αφωνίας και ενώ η Αθήνα πέρασε μια τεράστια δοκιμασία από την κακοκαιρία Daniel με ανθρώπους να παρασύρονται από χείμαρρους στο κέντρο της πόλης.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Ζαχαριάδη
«Μετά από έξι μέρες πλήρους αφωνίας και ενώ η Αθήνα πέρασε μια τεράστια δοκιμασία από την κακοκαιρία Daniel με ανθρώπους να παρασύρονται από χείμαρρους στο κέντρο της πόλης, εμφανίστηκε ο κ. Μπακογιάννης. Πήγε όπως όλοι μας σε Αγιασμό σε σχολείο. Καλά έκανε. Αποδεικνύει σε όλους ότι κρύβεται από τα προβλήματα και ότι είναι Δήμαρχος παρατηρητής, Δήμαρχος εθιμοτυπίας».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!