
Ζαχαριάδης σε Μπακογιάννη: Είστε Δήμαρχος ή υφυπουργός Αθηνών της Κυβέρνησης;
Δήμαρχο παρατηρητή, δήμαρχο εθιμοτυπίας χαρακτηρίζει ο Κώστας Ζαχαριάδης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τον Κώστα Μπακογιάννη, καθώς, όπως επισημαίνει, κρύβεται από τα προβλήματα.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνει ότι ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκε μετά από έξι μέρες πλήρους αφωνίας και ενώ η Αθήνα πέρασε μια τεράστια δοκιμασία από την κακοκαιρία Daniel με ανθρώπους να παρασύρονται από χείμαρρους στο κέντρο της πόλης.
Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Ζαχαριάδη
«Μετά από έξι μέρες πλήρους αφωνίας και ενώ η Αθήνα πέρασε μια τεράστια δοκιμασία από την κακοκαιρία Daniel με ανθρώπους να παρασύρονται από χείμαρρους στο κέντρο της πόλης, εμφανίστηκε ο κ. Μπακογιάννης. Πήγε όπως όλοι μας σε Αγιασμό σε σχολείο. Καλά έκανε. Αποδεικνύει σε όλους ότι κρύβεται από τα προβλήματα και ότι είναι Δήμαρχος παρατηρητής, Δήμαρχος εθιμοτυπίας».