Το Μοναδικό Γεωθερμικό Πεδίο του Αρίστηνου Αλεξανδρούπολης

Το Γεωθερμικό Πεδίο του Αρίστηνου Αλεξανδρούπολης χαρακτηρίστηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ως το μοναδικό στην Ελλάδα με δικαίωμα να εκμεταλλεύεται θερμοκρασίες 30 – 99°C.

 

Ένα ακόμη βήμα έγινε για την ανάδειξη της Αλεξανδρούπολης ως ενεργειακού κόμβου, μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμαρχου Γιάννη Ζαμπούκη και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Ενέργειας, Φυσικών Πόρων και Τραϊανούπολης, κας. Ελένης Ιντζεπελίδου.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης κατέθεσε πλήρως επιστημονικά τεκμηριωμένο φάκελο αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του Γεωθερμικού Πεδίου του Αρίστηνου Αλεξανδρούπολης προς το ΥΠΕΝ. Με την απόφαση που έλαβε μπορεί να αξιοποιήσει μεγαλύτερα ποσά ενέργειας προς όφελος των δημοτών, αυξάνοντας την απόδοση του έργου που κατασκευάζεται, με το ίδιο λειτουργικό κόστος και την προοπτική επέκτασης της Τηλεθέρμανσης που ήδη μελετάται από τις υπηρεσίες του Δήμου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]