Θεσσαλονίκη: «Ο Γ. Μπουτάρης θα είναι και πάλι υποψήφιος το 2019»

Για το αν θα είναι ο Γιάννης Μπουτάρης εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, τις κόντρες στο δημοτικό συμβούλιο και τον κανονισμό του, τη φθορά της διοίκησης από τα χρόνια αλλά και αν θα ξαναγινόταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, μίλησε η Καλυψώ Γούλα.

Η κ. Γούλα εξέφρασε σε συνάντηση της με δημοσιογράφους εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Γιάννης Μπουτάρης θα κατέβει ξανά υποψήφιος στις εκλογές, καθώς όπως είπε έχει την όρεξη και τη διάθεση αλλά και την προσωπικότητα για να το κάνει αλλά και πως έχει ιδέες και έργο που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα.

Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν μια φθορά του δημάρχου, τόνισε πως είναι λογικό μετά από τόσα χρόνια διοίκησης να υπάρχει αυτή η φθορά. Όπως ανέφερε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, τον κόσμο τον ενδιαφέρουν τα έργα που τον βοηθήσουν στην καθημερινότητα του και όταν αυτά ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες θα αλλάξει και το κλίμα.

Παράλληλα χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα την εμπειρία στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου, ενώ σε ερώτηση για τον αν θα το ξανά κάνε μετά από αυτή την πρώτης εμπειρία απάντησε πως θα το ξανά κανε.

Τέλος η κ. Γουλά σημείωσε πως στο πρώτο δίμηνο του νέου έτους αναμένεται να έρθει προς ψήφιση τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του δημοτικού συμβούλιο. Σε αυτή αναμένεται να υπάρχει η χρήση ενός κουδουνιού με το οποίο θα προειδοποιείται ο ομιλητής για το χρόνο που του απομένει. Αφού θα του δίνεται ένα λεπτό για να ολοκληρώσει την πρόταση του, το μικρόφωνο θα κλείνει προκειμένου να τηρείται όσο το δυνατόν γίνεται ο χρόνος και να μην διαρκεί τόσες ώρες το δημοτικό συμβούλιο.

Η Καλυψώ Γουλά ανέλαβε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, τον Μάρτιο του 2017 και από τότε έχουν πραγματοποιηθεί 22 συνεδριάσεις και έχουν ληφθεί 1267 αποφάσεις.

 

thestival.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΓΟΥΛΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!