ΡΟΗ
προηγ επομ

Θεσ/νίκη: Στο στόχαστρο του Μπουτάρη το παρεμπόριο

Η διαρκής αστυνόμευση και η απομάκρυνση των παράνομων πλανόδιων πωλητών αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμο Θεσσαλονίκης, τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλη Ζορπίδη, στο επίκεντρο τέθηκε η διενέργεια συνεχών ελέγχων, και το αίτημα της απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη των επαγγελματιών που πλήττονται οικονομικά από τα έργα του μετρό.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μπουτάρης αναφερόμενος στο θέμα της καθαριότητας της πόλης επανέλαβε ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα, ενώ πρότεινε στη διοίκηση του ΕΕΘ να αναλάβει το κόστος επιδιόρθωσης πέντε απορριμματοφόρων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε οποιαδήποτε προσπάθεια στοχεύει στο καλό της πόλης», απάντησε από την πλευρά του ο κ. Ζορπίδης.

Σε ό,τι αφορά την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος ανέφερε ότι βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία τριών περιπατητικών διαδρομών στην πόλη, ενώ πρότεινε και τη συμμετοχή του ΕΕΘ στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής της Θεσσαλονίκης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!