Επικοινωνιακή «ανακωχή» Θεοδωρικάκου-Μπακογιάννη με... διαμεσολαβητές (φωτο) - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
18
Αύγουστος
Back

Επικοινωνιακή «ανακωχή» Θεοδωρικάκου-Μπακογιάννη με… διαμεσολαβητές (φωτο)

Μετά τον πόλεμο δηλώσεων… ανακωχή, έστω και επικοινωνιακή!

Χρειάστηκε περίπου ένας μήνας μετά την κορύφωση της μεταξύ τους έντασης για να καταφέρουν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Τάκης Θεοδωρικάκος και Κώστας Μπακογιάννης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αθηναίων όπου συνομίλησαν για θέματα «ασφάλειας στο κέντρο και στις γειτονιές», όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Twitter ο πρώτος, χωρίς να δοθούν όμως περισσότερες λεπτομέρειες…

Η συνάντηση διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και, οι δύο τους -λένε οι πληροφορίες- ότι συζήτησαν τους τρόπους αντιμετώπισης των φαινομένων εγκληματικότητας και παραβατικότητας στο κέντρο της πόλης.

Χρειάστηκαν όμως και διαμεσολαβητές!

Προφανώς υπήρξε εντολή άνωθεν…

Αλλά στη σύσκεψη δεν ήταν οι δυο τους.

Έγινε στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του υπουργείου, όπου παρόντες -για να διασφαλίσουν την ουσία της συζήτησης- ήταν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ και ανώτατοι επιτελείς της Αστυνομίας.

Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες (και από πλευράς Μπακογιάννη) για όσα ειπώθηκαν.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!