Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας: «Απαράδεκτο να καταδικάζεται υπάλληλος γιατί κάνει τη δουλειά του»

Την έντονη δυσαρέσκειά του σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε την παραβίαση των υγειονομικών κανόνων εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας την Κυριακή των Βαΐων, η οποία καταδικάζει τον δημοτικό υπάλληλο, Φώτη Σκούρτη, σε 4 μήνες φυλάκισης με αναστολή, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α Κέρκυρας.

Οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι παρόλο που σέβονται τις αποφάσεις των δικαστηρίων, θεωρούν απαράδεκτη την ενέργεια να διώκεται και να καταδικάζεται ένας δημοτικός υπάλληλος, επειδή εκτελούσε χρέη εντεταλμένης υπηρεσίας.

Διευκρινίζουν, δε, ότι ο υπάλληλος δεν βρέθηκε στην εκδήλωση από επιλογή του, αλλά στα πλαίσια των καθηκόντων του, υπογραμμίζοντας καταληκτικά ότι είναι παράλογο να καταδικάζεται και να διασύρεται κανείς, ενώ απλά κάνει τη δουλειά που του έχουν αναθέσει.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΠΟΙΝΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!