Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: Εντείνονται τα μέτρα στον δήμο

Εντείνονται τα μέτρα για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού στις δημοτικές υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά και την κατάταξη της πόλης στο επίπεδο 3.

Μάλιστα, σε σύσκεψη που έγινε το πρωί, παρουσία του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, παρουσιάστηκαν αναλυτικά στους διευθυντές και στους προϊσταμένους των υπηρεσιών τα μέτρα και τα πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται με αυστηρότητα.

«Η υγεία των δημοτικών υπαλλήλων και των πολιτών είναι το πρώτιστο μέλημά μας», υπογράμμισε ο κ. Ζέρβας, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο γενικός γραμματέας, Ευθύμης Φωτόπουλος και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Χάρης Αηδονόπουλος, που ορίστηκε συντονιστής διαχείρισης κορωνοϊού στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Τα μέτρα που έχει εξαγγείλει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Μέσα στο πλαίσιο των μέτρων που έχει λάβει ο δήμος Θεσσαλονίκης, για να περιορίσει την περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού είναι μεταξύ άλλων:

  • Εξυπηρέτηση κατά προτεραιότητα των επειγουσών περιπτώσεων και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού,
  • Θερμομέτρηση κατά την είσοδο στο δημάρχειο και καταγραφή των στοιχείων όσων επισκέπτονται τις δημόσιες υπηρεσίες,
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας από υπαλλήλους και κοινό,
  • Τήρηση αποστάσεων,
  • Τακτικές απολυμάνσεις,
  • Επέκταση τηλεργασίας από 20 σε 40% του προσωπικού.
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΜΕΤΡΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!