Σε επίσχεση εργασίας οι γιατροί στην Εύβοια

Σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται από χθες Δευτέρα 15 Ιουνίου οι γιατροί των Κέντρων Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων της Εύβοιας.
Για αυτή την επίσχεση η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Νομού Ευβοίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση

Η ΕΙΝΝΕΥΒ ανακοινώνει οτι από σήμερα 15.06.2015 οι Ιατροί των ΚΥ και των Περιφερειακών Ιατρείων της Εύβοιας ευρίσκονται σε επίσχεση εργασίας με την συντριπτική πλειοψηφία του σώματος των ιατρών (85%) να συμμετέχει ενεργά στην κινητοποίηση.

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Εύβοιας και τους επισκέπτες του Νομού μας ότι οι ιατροί των ΚΥ και οι αγροτικοί ιατροί παραμένουν απλήρωτοι από δεδουλευμένες εφημερίες από την 01.01.2015.

Επειδή όμως οι ιατροί είναι και λειτουργοί της Υγείας και η Υγεία είναι αγαθό και όχι εμπόρευμα, ενημερώνουμε τους πολίτες που έχουν προβλήματα Υγείας ότι οι χρόνια πάσχοντες, οι καρκινοπαθείς και οι βαρύτατα άρρωστοι θα εξυπηρετούνται με την παροχή ιατρικής υπηρεσίας με πρωτοβουλία των Ιατρών που εφημερεύουν και κρίνεται ότι υπάρχει σοβαρός λόγος ή κίνδυνος επιδείνωσης της χρονίας νόσου του πάσχοντος.

Επίσης θα εξυπηρετούνται όλα τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά που οι Ιατροί της εφημερίας κρίνουν ότι χρήζουν αντιμετώπισης.

Τέλος υπογραμμίζουμε ότι τους πολίτες, τους θέλουμε στο πλευρό μας και αγωνιζόμαστε για να βελτιώσουμε τις παροχές υγειονομικής περίθαλψης του Λαού για αποκλειστικά Δημόσια Δωρεάν Υγεία γα όλους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΓΙΑΤΡΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!