Σε επιφυλακή ο Δήμος Αχαρνών – Στέλνονται ενισχύσεις από την Πυροσβεστική

Σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων που έχουν πλήξει εδώ και λίγες ώρες την πόλη των Αχαρνών βρίσκεται η Δημοτική Αρχή.

Συντονιστική επιτροπή έχει συσταθεί υπό την εποπτεία του Δημάρχου, των αρμοδίων Αντιδημάρχων και όλων των τεχνικών υπηρεσιών αυτή την ώρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο όπου προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις κλήσεις πολιτών για βοήθεια.

Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος και δεσμεύτηκε πως σε λίγη ώρα φτάνουν στην πόλη ενισχύσεις τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε οχήματα. Σε συνεχή επικοινωνία βρίσκεται ο Δήμαρχος Αχαρνών με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Αγγέλακα, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Τσόκα, τον Διοικητή της Τροχαίας Ν. Ιωνίας κ. Πενταγιώτη, τον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Πράσινο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής κ. Φιλίππου, καθώς και την Περιφερειακή Σύμβουλο και Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας κ. Τσούπρα.

Να ενημερώσουμε τους πολίτες πως οι τηλεφωνικές γραμμές του Δήμου θα λειτουργούν όλο το 24ωρο.

Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης: 2132072300 – 400

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ


Αφήστε μια απάντηση