Ρόδος – ΤΑΙΠΕΔ: Σύσκεψη την Πέμπτη για την ακίνητη δημόσια περιουσία στο δήμο

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή κλιμακίου από το ΤΑΙΠΕΔ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο Δημαρχείο Ρόδου, μετά από απαίτηση της δημοτικής αρχής να συζητηθούν στη Ρόδο τα θέματα της αξιοποίησης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας του νησιού ώστε να τεθούν όροι και προϋποθέσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Στην σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης (22/11/2012) στο Δημαρχείο πέραν των επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου θα κληθούν να μετέχουν οι βουλευτές, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και φορείς μεταξύ των οποίων το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο, το Τεχνικό και το Οικονομικό Επιμελητήριο, η Ένωση Ξενοδόχων και το Εργατικό Κέντρο.

Επικεφαλής του Κλιμακίου θα είναι ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Ανδρέας Ταπραντζής και θα παρουσιαστεί Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης για το Γκολφ Αφάντου.

Ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς τόνισε ότι θα τεθούν όροι και προϋποθέσεις με βάση και τις ομόφωνες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, και γνώμονα πάντα το όφελος για τις τοπικές κοινωνίες, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άφιξη του κλιμακίου στο δήμο Ρόδου.

Αξίζει να τονιστεί ότι αναφορά θα γίνει και σε δημόσια ακίνητα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και προχωρούν προς αξιοποίηση από τον Δήμο, όπως τα Λουτρά της Παλιάς Πόλης, το Ήχος και Φως και το Ιαλύσιο. Σ΄ αυτή τη συνάντηση δεν θα συζητηθούν τα θέματα αξιοποίησης των λιμανιών και της Μαρίνας Μανδρακίου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!