Κουσουρνάς: Υπέρ των «ειλικρινών» μετατάξεων υπαλλήλων

Υπέρ των «ειλικρινών» μετατάξεων υπαλλήλων, «αφού οτιδήποτε άλλο πιθανώς να συνεπάγεται απολύσεις», τάχθηκε ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε χθες για το «μνημόνιο 3», με τους Συλλόγους Εργαζομένων στο Δήμο, Υπαλλήλων Καθαριότητας και εργαζομένων στη ΔΕΣ ΡΟΔΑ, παρόντων του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Σάββα Χατζησάββα, του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Τάκη Πότσο, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μανόλη Γλυνό και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Παύλο Τσίπρα.

«Αύριο (σ.σ.: αναμένεται η λήψη κοινής απόφασης», τόνισε ο δήμαρχος που θα αντικρούει τις αποφάσεις που λαμβάνονται κεντρικά και είναι άδικες, ενώ από μόνες τους δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην αυτοδιοίκηση και τις δομές της».

Στη μία το μεσημέρι, σήμερα, συνεδριάζει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου για το θέμα, ενώ μία ώρα νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι, θα γίνει συνάντηση των αρχηγών των παρατάξεων όπου θα συζητηθούν οι ενέργειες μέσω των οποίων η δημοτική αρχή θα κινηθεί για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης που διαμορφώνεται. Αξίζει να τονιστεί ότι οι Σύλλογοι των εργαζομένων συνεχίζουν την κατάληψη του Γραφείου Προσωπικού κι επομένως κανένα στοιχείο δεν μπορεί να αποσταλεί στο υπουργείο.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!