Ρέθυμνο: Τραγικές «πατέντες» για μια θέση πάρκινγκ (φωτο)

Το Ρέθυμνο είναι μια πόλη με μόνιμο το πρόβλημα της έλλειψης σε θέσεις πάρκιγνκ. Αυτό είναι κάτι που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι, ιδίως σε κεντρικά σημεία.

Όταν αυτό εντείνεται από τους ίδιους τους κάτοικους της πόλης, είναι εξωφρενικό για κάποιον που επιθυμεί να βρει απεγνωσμένα μια θέση πάρκινγκ.

Άλλες φορές πάλι είναι αρκετά αστείο όταν βλέπει κάποιος διάφορα αντικείμενα τοποθετημένα σε μια θέση πάρκινγκ και αντιλαμβάνεται που μπορεί να φτάσει η φαντασία κάποιου για να δείξει ότι ο χώρος είναι κατειλημμένος.

Μέσα σε μια μέρα, αναζητώντας μια θέση στάθμευσης και εγώ, αντίκρισα 3 τέτοιες περιπτώσεις και δεν ήξερα αν πρέπει να βάλω τα γέλια ή τα κλάματα…

Στην προσπάθειά μου να βρω λίγο χώρο, συνάντησα κάτι που μου έκανε πραγματικά εντύπωση, ένα κουτί από μηχανάκι ντελίβερι, τούβλα και μια βάση καρέκλας με ροδάκια και μάλιστα, σε δύο θέσεις στάθμευσης.

Σκέφτηκα ότι κάποιοι προετοίμαζαν να ξεκινήσουν εργασίες και είχαν σκοπό να τοποθετήσουν έναν κάδο για τα μπάζα. Στο πέρας των ημερών κατάλαβα ότι δεν υπήρχε αυτή η προοπτική, αφού έπαψε να είναι κατειλημμένος ο χώρος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη θέα των αντικειμένων έβαλα τα γέλια μπορώ να πω!

Λίγο μετά, την ίδια μέρα συναντάω μια ιδιωτική θέση πάρκινγκ που εκτός από την αντίστοιχη επιγραφή στο έδαφος, ο ιδιοκτήτης είχε τοποθετήσει μια αυτοσχέδια κατασκευή για να είναι σίγουρος ότι κανένας επιτήδειος οδηγός δεν θα αφήσει το αμάξι του με τη μόνιμη δικαιολογία «για λίγο το άφησα» και να τον εμποδίσει να κάνει χρήση του χώρου του.

Κάπου εκεί αισθάνθηκα μια συμπόνια για τον συνάνθρωπό μου.

Στο τέλος, βρέθηκα μπροστά σε μια «κατειλημμένη» δημόσια θέση πάρκινγκ από ξένη νόμιμη επιγραφή «φορτοεκφόρτωσης», στην οποία όποιος τοποθέτησε φρόντισε για σιγουριά να συμπληρώσει και δυο καφάσια στη μέση για να είναι σίγουρος ότι θα την χρησιμοποιήσει ίσως λίγο αργότερα.

Έτσι, κάπου εκεί φτάνει κάποιος στο εξωφρενικό σημείο του… «λίγο σεβασμός δεν βλάπτει επιτέλους!»

Δείτε τις απίστευτες «πατέντες» στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

πηγή: daynight.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΠΑΤΕΝΤΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]