Παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η Καλυψώ Γούλα-Αιχμές κατά Μπουτάρη

Με μια ανακοίνωση στην οποία αφήνει αιχμές για ορισμένους ανθρώπους  με τους οποίους συμπορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια, κάνει γνωστή την παραίτησή της η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και προτεινόμενη ως υποψήφια δήμαρχο εκ μέρους της «Πρωτοβουλίας» στη Θεσσαλονίκη, Καλυψώ Γούλα. Δεν αποκλείεται οι αιχμές που αφήνει στην ανακοίνωση παραίτησης, να στρέφονται και κατευθείαν στο πρόσωπο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της κα. Καλυψώ Γούλας αναφέρει τα εξής:

Υπηρέτησα με συνέπεια τις αρχές και τους στόχους της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» από το 2010 μέχρι και σήμερα από όποια θέση ευθύνης μου ανατέθηκε. Μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης, Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος, συμμετείχα στην διαδικασία που επιλέχθηκε με ευρεία πλειοψηφία από τα αρμόδια όργανα και αναδείχτηκα υποψήφια δήμαρχος της «Πρωτοβουλίας» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δυστυχώς, ορισμένοι άνθρωποι με τους οποίους συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, διαμορφώνοντας νέα δεδομένα για την πόλη μας, μη αποδεχόμενοι τη νομιμότητα και το αποτέλεσμα που προέκυψε με τη συμμετοχή του 80% του εκλογικού σώματος, κατέλυσαν κάθε έννοια δημοκρατίας και συλλογικότητας, αυτονόητων βασικών αρχών της παράταξής μας. Και στη συνέχεια επέλεξαν να υπονομεύσουν την πορεία της παράταξης προς τις εκλογές διαπραγματευόμενοι πίσω από κλειστές πόρτες το προσωπικό τους μέλλον.

Ο αξιακός μου κώδικας, η προσωπική μου διαδρομή και η αξιοπρέπειά μου με αναγκάζουν να αποσύρω την υποψηφιότητά μου με την «Πρωτοβουλία» και ταυτόχρονα να υποβάλω την παραίτησή μου τόσο από τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και από αυτήν της δημοτικής συμβούλου.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!