Θεσσαλονίκη: Υποψήφιος δήμαρχος μαζεύει υπογραφές για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Υπογραφές εναντίον της επικύρωσης Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, συγκεντρώνει ο πρώην υπουργός και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός.

Το ψήφισμα με τις υπογραφές των πολιτών θα επιδοθεί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και όλους τους βουλευτές, ενώ η διαδικασία συμμετοχής στο ψήφισμα γίνεται μέσω διαδικτύου.

“Χρησιμοποιούμε σύγχρονα, τεχνολογικά μέσα για να στείλουμε δυναμικό μήνυμα. Ελπίζω να είναι τόσο ισχυρό ώστε να αποτρέψει να ψηφίσουν υπέρ της επικύρωσης της απαράδεκτης συμφωνίας των Πρεσπών όσους βουλευτές προτίθενται να τη στηρίξουν. Αποφεύγοντας κάθε είδους βία και χωρίς ύβρεις, καλώ όλους σε μία ύστατη ειρηνική προσπάθεια να στείλουμε ένα αποφασιστικό μήνυμα αποφυγής ενός καταδικαστικού εθνικού λάθους”, τόνισε ο κ. Ορφανός.

Το ψήφισμα έχει ήδη ανέβει στη διεύθυνση http://chng.it/K2g4hKwtRM υπό τον τίτλο: «Η Μακεδονία σε έχει ανάγκη ΤΩΡΑ! Μην την αφήσεις μόνη».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΨΗΦΙΣΜΑ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!