Πάτρα: Συνεχίζεται ο «ιερός πόλεμος» για το ΑΤΕΙ

Στην Αθήνα, μεταβαίνουν σήμερα ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, σπουδαστές και καθηγητές του ΑΤΕΙ της Πάτρας, προκειμένου να συναντηθούν με τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. Στο μεταξύ, οι σπουδαστές πραγματοποιούν κατάληψη στο δημαρχείο, σήμερα και αύριο, στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου και εκδήλωση στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, ενώ το Σάββατο θα ανοίξουν τα διόδια της γέφυρας του Ρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο «Αθηνά» και την ενδεχόμενη μεταφορά της έδρας του ΑΤΕΙ από την Πάτρα στο Μεσολόγγι.

Ο δήμαρχος Πατρέων, συναντήθηκε χθες και με το Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, τον οποίο ενημέρωσε για τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη μεταφορά της έδρας του ΑΤΕΙ, από την Πάτρα στο Μεσολόγγι. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Χρυσόστομος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Παιδείας Θεόδωρο Παπαθεοδώρου και του εξέφρασε τη διαφωνία του για τη μεταφορά της έδρας του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Ο κ. Παπαθεοδώρου διαβεβαίωσε το Μητροπολίτη Πατρών ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μεταφερθεί η έδρα του ΑΤΕΙ από την Πάτρα.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΑΕΙ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΑΤΕΙ, ΔΗΜΑΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!