Παρελθόν τα διαφημιστικά ταμπλό στο γήπεδο Αγ. Παύλου Νεάπολης

Οριστικά παρελθόν αποτελούν στο γήπεδο της Δ.Ε. Αγίου Παύλου του δήμου Νεάπολης-Συκεών (γήπεδο Κεραυνού) τα συνολικά 27 παράνομα διαφημιστικά ταμπλό και «ρακέτες» που αποξηλώθηκαν για να ακολουθήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου.

Πρόκειται για μια μεγάλη παρέμβαση του δήμου Νεάπολης-Συκεών που αποκαθιστά την ασφάλεια και την αισθητική του συνολικού χώρου του γηπέδου στο ύψος του κόμβου της Ανθέων με την περιφερειακή οδό (Κ7 προς Φιλίππειο και Επταπύργιο), δίνοντας έτσι λύση σε μια εκκρεμότητα χρόνων.

Για να φτάσουμε, όμως, στο σημείο αυτό, χρειάστηκε ένας μαραθώνιος ενεργειών με τις δημοτικές υπηρεσίες να εξαντλούν όλα τα περιθώρια των διαδικασιών. Μεταξύ αυτών και οι πολλαπλές επικοινωνίες με τις διαφημιστικές εταιρίες που κλήθηκαν να προβούν στην απομάκρυνση των παράνομων ταμπλό, στις οποίες τελικά επιβλήθηκε πρόστιμο 270.000 ευρώ, ενώ υπάρχει πρόβλεψη να χρεωθεί σε αυτές και το κόστος της αποξήλωσης των κατασκευών.

Να σημειωθεί ότι η αποξήλωση των ταμπλό και των άλλων εγκαταστάσεων είχε δρομολογηθεί σχεδόν από την ανάληψη της διοίκησης του νέου διευρυμένου δήμου από το δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη καθώς αποτελούσε μια από τις πρώτες προτεραιότητες του προεκλογικού προγράμματος και των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει. Η υλοποίησή της, δε, κατέστη εφικτή με την ολοκλήρωση των απαιτούμενων τυπικών διαδικασιών έτσι ώστε οι συνολικές εργασίες να είναι πλήρως ολοκληρωμένες και διασφαλισμένες για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΓΗΠΕΔΟ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΞΗΛΩΜΑ


Αφήστε μια απάντηση