Μπακογιάννης-Σχολικές Επιτροπές: Αν πούμε το ποσό που χάθηκε επηρεάζουμε την Δικαιοσύνη

Τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μ. Καλαμπόκα που δήλωσε άγνοια για το πόσο που έχει χαθεί από την Σχολική Επιτροπή της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας λόγω υποκλοπής κωδικών από χάκερ, κάλυψε εν μέρει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Μπακογιάννης, σε αντίθεση με τον κ. Καλαμπόκα, παραδέχθηκε μεν ότι γνωρίζει το πόσο αλλά, όπως είπε, «αν το πούμε, μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας. Το πολιτικάντικο είναι να πούμε το ποσό, το θεσμικό είναι να αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της», πρόσθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Με τον ίδιο τρόπο απάντησε και στο αίτημα της αντιπολίτευσης να παραιτηθούν από την Σχολική Επιτροπή ο ή οι οικονομικοί διαχειριστές των τραπεζικών λογαριασμών της Σχολικής Επιτροπής της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, υποστηρίζοντας ότι «αν τον αποπέμψουμε είναι σαν να αναγνωρίζουμε ότι είναι ένοχος».

Μάλιστα, για το θέμα αυτό, μετά από πρόταση του Ν. Ηλιόπουλου, η πλειοψηφία του ΔΣ αποφάσισε να μην παραιτηθούν οι οικονομικοί διαχειριστές από την Σχολική Επιτροπή.

Όσο για το πώς θα καλυφθεί το ποσό που χάθηκε, ο κ. Μπακογιάννης διευκρίνισε ότι αυτό θα γίνει «από έκτακτη επιχορήγηση του δήμου»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΧΑΚΕΡ, ΠΟΣΟ, ΧΑΘΗΚΕ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]