Μετρό και στο Χαϊδάρι; -Τι απαντά η «Αττικό Μετρό»

Στο αίτημα του δήμου Χαϊδαρίου για τη δημιουργία σταθμού μετρό στην περιοχή απάντησε, έπειτα και από τις συναντήσεις με τον δήμαρχο κ. Μιχάλη Σελέκο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας «Αττικό Μετρό Α.Ε», αναφέροντας μέσα στα άλλα:

«… Ανεξάρτητα από τις προτεραιότητες που κατά το παρελθόν επέβαλαν τη διέλευση του Μετρό προς άλλους προορισμούς, με γειτνίαση μόνο του Δήμου σας με τις Γραμμές 2 και 3, πιστεύουμε ότι μελλοντικά υπάρχει η δυνατότητα διέλευσης γραμμής του Μετρό από τη Λεωφόρο Αθηνών, κεντροβαρικά δηλαδή εντός του Δήμου Χαϊδαρίου.

Υπάρχουν ήδη για το θέμα αυτό σχετικές προβλέψεις σε πρώιμο στάδιο και σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού, οι οποίες θα οριστικοποιηθούν στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης συγκοινωνιακής μελέτης την οποία θα εκπονήσει η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ εντός του 2017.

Είναι αυτονόητο φυσικά ότι η υλοποίηση των μελλοντικών έργων Μετρό θα απαιτήσει την ύπαρξη ικανής χρηματοδότησης, αλλά πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον η σταθερή ροή χρηματοδότησης προς τα έργα Μετρό που υπάρχει μέχρι σήμερα…»

Από την πλευρά του Δήμου έχει τονιστεί επανειλημμένως η αναγκαιότητα δημιουργίας σταθμού Μετρό στο Χαϊδάρι που θα εξυπηρετήσει τα Νοσοκομεία της περιοχής (ΑΤΤΙΚΟ-ΨΝΑ- Δρομοκαΐτειο), τα στρατόπεδα, το ΤΕΙ Αθηνών καθώς και τους χιλιάδες κατοίκους της περιοχής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!