Διανομή δωρεάν φρούτων στον Δ. Λέσβου για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
3
Δεκέμβριος
Back

Διανομή δωρεάν φρούτων στον Δ. Λέσβου για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Σε δωρεάν διανομή φρούτων για απόρους- ωφελουμένους ΤΕΒΑ του δήμου Λέσβου προχωρά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Υπουργείο Πρόνοιας. 

Συνολικά θα μοιραστούν στους ωφελούμενους  του ΤΕΒΑ,  του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου και στους απόρους ωφελούμενους των Κοινωνικών μας Εταίρων, 47.920 κιλά φρούτων.

Η διάθεση των φρούτων ξεκινά από σήμερα Δευτέρα, με  διανομή στις 12 Δημοτικές Ενότητες, εκτός Μυτιλήνης.

Από Τετάρτη 29/3 μέχρι και Παρασκευή 31/3, στις εγκαταστάσεις τις ΕΨΥΠΑΛ, από ώρα 8.30- 12.30, θα γίνει διανομή των φρούτων για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ και για τους κατόχους κάρτας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου, κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης – δηλαδή Μυτιλήνης, Αγίας Μαρίνας, Αλυφαντών, Αφάλωνα, Λουτρών, Μόριας, Παναγιούδας, Παμφίλων και Ταξιάρχη Καγανίου.

 Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παραλαμβάνουν, έχοντας μαζί τους την κάρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου ή αντίγραφο της αίτησης τους στο ΤΕΒΑ και την ταυτότητα τους. Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: 5 κιλά ακτινίδια ανά νοικοκυριό και πορτοκάλια:  4 κιλά για οικογένειες από  1 έως 2 μέλη, 6 κιλά για οικογένειες από 3 έως 4 μέλη και 8 κιλά για οικογένειες από 5 μέλη και πάνω.»

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!