Λαφαζανίδης: «Στηρίζω τους δημοτικούς υπαλλήλους»

Την πλήρη στήριξή του στους υπαλλήλους εκφράζει με δηλώσεις του ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Στάθης Λαφαζανίδης, σημειώνοντας πως οι ρυθμίζεις που προβλέπονται για τους ΟΤΑ και αφορούν περικοπές, είτε πόρων είτε προσωπικού, οδηγούν τους δήμους σε εξαθλίωση και λουκέτο τους δήμους και σε εξαθλίωση τους δημότες.

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗ
Εκφράζω την απόλυτη στήριξη μου στους Δημοτικούς Υπαλλήλους και καταδικάζω την απόφαση αυτή η οποία συνεπάγεται την οριστική και καθολική παύση των υπηρεσιών των Δήμων. Τα μέτρα που ψηφίστηκαν μαζί με τις περικοπές στις χρηματοδοτήσεις των Δήμων και τις απολύσεις των Δημοτικών υπαλλήλων οδηγούν σε οριστικό λουκέτο τους ΟΤΑ και καταδικάζουν σε εξαθλίωση χιλιάδες οικογένειες.

Το δικαίωμα της εργασίας είναι ιερό και οφείλουν όλοι όσοι διαχειρίζονται τις ζωές και τις τύχες των ανθρώπων να αναλογισθούν τις ευθύνες τους, γιατί τη στιγμή που ο ιδιωτικός τομέας καταρρέει, τα ποσοστά ανεργίας έχουν εκτιναχθεί στο 30% και δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, είναι απαράδεκτο να απολύονται από τη μια μέρα στην άλλη υπάλληλοι που υπηρετούν χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Θα υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις τις θέσεις και το δικαίωμα εργασίας των υπαλλήλων μας και καλούμε την κυβέρνηση, αυτήν την ύστατη στιγμή να αναλογιστεί το τι διαπράττει και να προβεί σε δίκαιες τροποποιήσεις του Νομοσχεδίου.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!