Δ. Πατρέων: Δε θα «δώσει» υπαλλήλους ΔΕ ή ΥΕ για απόλυση

Υπό κατάληψη παραμένει από το πρωί το δημαρχείο Πατρέων, με το δήμαρχο Γιάννη Δημαρά να τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων. Όπως τους είπε,

μέχρι και σήμερα δεν έχει ζητηθεί από το Δήμο Πατρέων να αποστείλει κατάλογο με ονόματα εργαζομένων στο υπουργείο και σε καμία περίπτωση η δημοτική Αρχή δε θα αποστείλει κανένα τέτοιο κατάλογο με ονόματα προς απόλυση υπαλλήλων εάν του ζητηθεί από την κυβέρνηση.

Ο Γ. Δημαράς επανέλαβε στους εργαζόμενους ότι ο ίδιος ήδη έχει αντιδράσει για το γεγονός ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα λόγω του μειωμένου, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, προσωπικού του δήμου, το οποίο πλέον δεν επαρκεί για την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών, μετά και τις συνταξιοδοτήσεις και παρά τον διπλασιασμό του Δήμου Πατρέων με τον «Καλλικράτη».

Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν γενική συνέλευση, και σε ψήφισμά τους το οποίο παρέδωσαν στο δήμαρχο, σημειώνουν την αντίθεσή τους στο «μνημόνιο 3», αλλά και να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, παρά το ότι ο δήμαρχος -στη συνάντηση που είχαν μαζί τους- τους ζήτησε να σταματήσουν και να μαζέψουν τα σκουπίδια.

 

Διαβάστε επίσης:
Υπό κατάληψη και το δημαρχείο Πατρέων

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!