ΚΕΔΕ: Οξεία επίθεση Πατούλη κατά Καμίνη – Τι απάντησε ο δήμαρχος Αθηναίων (βίντεο)

Σφοδρότατη επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη εξαπέλυσε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης ανέφερε χαρακτηριστικά πώς τον κατηγορούν ότι δεν είναι ανεξάρτητος, ενώ αυτός στην ουσία «δεν έχει στηρίξει την αυτοδιοικητική του διαδρομή σε κανένα κόμμα και δεν ζήτησε ποτέ να του μοιράσουν ψηφοδέλτια σε κομματικά γραφεία για να εκλεγεί δήμαρχος τη δεύτερη Κυριακή», αφήνοντας αιχμές για τον δήμαρχο Αθηναίων.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Αμαρουσίου ζήτησε την ψήφο των μελών της ΚΕΔΕ, προκειμένου  να μετατρέψει την Ένωση σε εργαλείο αναπτυξιακής πολιτικής: «Έχουμε ήδη ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο έργων που προωθουν την κοινωνική ισότητα, την προστασία του περιβάλλοντος, την οικονομικη ανεξαρτησία και τη βελτίωση του επιπέδου υπηρεσιων προς τους πολιτες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Καμίνης: Πρέπει να υπερβούμε τις κομματικές περιχαρακώσεις 

Νωρίτερα σε εντελώς διαφορετικούς τόνους ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για την ανάγκη συνεργασίας στην Αυτοδιοίκηση: «Η επόμενη πενταετία απαιτεί από όλους μας να σταθούμε στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων με σοβαρότητα, αποφασιστικότητα αλλά και με διάθεση να υπερβούμε τις κομματικές περιχαρακώσεις και σκοπιμότητες. Χρειάζεται η χώρα, χρειαζόμαστε και εμείς, συνθέσεις, συγκλίσεις και ευρείες συναινέσεις, διατηρώντας ο καθένας την πολιτική του αυτονομία. Κανείς δεν μπορεί μόνος του. Χρειάζεται να προσδώσουμε και πάλι την έννοια που αρμόζει, στον κατασυκοφαντημένο όρο, που ακούει στο όνομα «συμβιβασμός». Αν δεν θέλουμε να συμβιβαστούμε με τις επιπτώσεις της κρίσης, πρέπει να αποφασίσουμε να συμβιβαστούμε με την ανάγκη συνεργασίας. Στο δήμο Αθηναίων το αποδεικνύουμε εμπράκτως και καθημερινά με τις δύο μεγαλύτερες παρατάξεις της δημοτικής αντιπολίτευσης. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι τελικά θετικό.»

Δείτε το σχετικό video:

Δείτε τις σχετικές ειδήσεις:

ΚΕΔΕ: Οι τελευταίες προβλέψεις λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες – Ποιες έδρες προσδοκούν οι παρατάξεις & ποια είναι τα τρία σενάρια για το νέο πρόεδρο

ΚΕΔΕ: Με εντάσεις ξεκίνησε η συνεδρίαση

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!