Κ.Μπακογιάννης: Κανονικά οι προσλήψεις 3Κ στο δήμο Αθηναίων- Ανανέωση & των συμβάσεων (ηχητικό)

Την σύμπραξη δημοσίου – ιδιωτικού τομέα, στο τομέα της καθαριότητας του δήμου Αθηναίων μέσα από ένα «μεικτό σχήμα», έθεσε ως στόχο του, ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Μπακογιάννης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στον «Αθήνα 984» και στην εκπομπή «aftodioikisi.gr» και το δημοσιογράφο Χρ. Βούζα, τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας του υπηρεσιών του δήμου με ιδιωτικά συνεργεία εργολάβων για την καθαριότητα της πόλης. «Αυτό δεν σημαίνει ιδιωτικοποίηση, δεν σημαίνει απολύσεις προσωπικού», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης.

Ο ίδιος επίσης ξεκαθάρισε ότι θα προσληφθούν κανονικά οι επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018 στο δήμο Αθηναίων. «Είναι καλοδεχούμενοι», είπε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε ότι θα υπογράψει τις σχετικές διαπιστωτικές πράξεις προσλήψεων στην περίπτωση που έχει εκλεγεί δήμαρχος.

Ταυτόχρονα δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στην ανανέωση των συμβάσεων συμβασιούχων του τομέα της καθαριότητας του δήμου, σημειώνοντας ότι χρειάζονται για τη λειτουργία των υποδομών της πόλης.

( Το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 15:00 λεπτό)

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΜΕΙΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!