Γκλέτσος: Εσωτερική και εξωτερική τρόικα θα μας κάνουν τουρκογειτονιά - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
28
Νοέμβριος
Back

Γκλέτσος: Εσωτερική και εξωτερική τρόικα θα μας κάνουν τουρκογειτονιά

Πανελλαδική «απόλυτη απεργία» προτείνει ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, με αφορμή την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τις αντιδράσεις που προκαλεί στις κοινωνικές τάξεις και τις επαγγελματικές ομάδες. «Ή θα αντισταθούμε στην τρόικα ή θα μας τελειώσουν ως Έλληνες, θα μας κάνουν μια φτωχή τουρκογειτονιά», δήλωσε χαρακτηριστικά στο STAR FM 97,1.

Οι κυβερνώντες, σημείωσε ο Απ. Γκλέτσος, «βλέπουν πως η συνταγή είναι 100% λάθος, αλλά συνεχίζουν σε αυτήν την κατεύθυνση. Δε βλέπω αλλαγή, αυτό με απογοητεύει, αυτό με τρελαίνει».

Τι μπορεί να κάνει ο λαός; Σύμφωνα με το δήμαρχο, «δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα τώρα, για αυτό πρέπει να είναι όλοι στους δρόμους, πανελλαδικά, απόλυτη απεργία».

Επιπλέον, ο δήμαρχος Στυλίδας τάσσεται υπέρ των αγροτικών μπλόκων, αλλά όχι όμως και με τα ΜΑΤ που βρίσκονται εκεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όπως λέει, να μένουν ακάλυπτες ολόκληρες περιοχές, όπως η ανατολική Φθιώτιδα, «όπου σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένας αστυνομικός».

Σχετικά

Ο Γκλέτσος στο μπλόκο των αγροτών στη Φθιώτιδα

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!