γ-πατούλης-ποιους-ανθρώπους-χρειάζε-439119
ΔΗΜΟΙ | 25.01.2018 | 19:56

Γ. Πατούλης: «Ποιους ανθρώπους χρειάζεται η Αυτοδιοίκηση»

Στην τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του Άγγελου Μοσχονά, ο οποίος υπηρέτησε 24 χρόνια την Αυτοδιοίκηση, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, παρουσιάστηκε στο θέατρο Αλκμήνη η θεατρική παράσταση που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Άγγελος Μοσχονάς, «ο Δίας Ξαναγύρισε».

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης εξήρε το αυτοδιοικητικό έργο του Άγγελου Μοσχονά, επισημαίνοντας ότι αποτελεί παράδειγμα ανθρώπου που δεν  επαναπαύεται και πρόσθεσε πως στη σημερινή κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διέρχεται η χώρα μας η κοινωνία και η Αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους με εμπειρία, όραμα και ευαισθησία.

Με αφορμή την τιμητική εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τη σημασία να διαδραματίσει η Αυτοδιοίκηση πρωταγωνιστικό ρόλο στην εθνική προσπάθεια για την επανεκκίνηση της χώρας και επισήμανε πως αυτή η προσπάθεια πρέπει να ξεκινήσει από την Αθήνα, την πρωτεύουσα της χώρας.

Μία πόλη η οποία, όπως ανέφερε, πρέπει να γίνει μία σύγχρονη πρωτεύουσα με εξωστρεφές προφίλ και πολίτες υπερήφανους για την πόλη τους.