ΡΟΗ
προηγ επομ

Επίσκεψη Ζέρβα στον Δήμο Τρικκαίων-Συνάντηση με τον Παπαστεργίου (φωτο)

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη των Τρικάλων μεταξύ των δύο δημάρχων, κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα και Δημήτρη Παπαστεργίου με θέμα ζητήματα προγραμματισμού, έργων, δράσεων, προγραμμάτων, χρηματοδοτικών εργαλείων, καινοτομίας, τεχνολογίας. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε σε τομείς που ο Δήμος Τρικκαίων πρωτοπορεί και έχει καταφέρει να εντάξει σύγχρονες τεχνολογίες στην καθημερινή λειτουργία του. Σε αυτό το πλαίσιο έλαβε χώρα επίσκεψη – ενημέρωση του κ. Ζέρβα στο control room του Smart Trikala και στην πρωτότυπη εφαρμογή e-ΚΕΠ, ενώ τονίστηκαν πτυχές της πολιτικής του Δήμου Τρικκαίων συνολικότερα για την καινοτόμα δράση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.

Ακολούθησε συζήτηση των δύο δημάρχων που αφορούσε σε γενικότερα ζητήματα της αυτοδιοίκησης, της προοπτικής των πόλεων καθώς και οι γενικότερες πολιτικές εξελίξεις. Τους δύο άνδρες συνδέει σχέση αλληλοεκτίμησης καθώς σε πρότερο χρόνο ο κ. Ζέρβας είχε διοργανώσει ανοιχτή δημόσια εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη,με κεντρικό ομιλητή των δήμαρχο Τρικκαίων, εγκαινιάζοντας επί της ουσίας τoν προεκλογικό του αγώνα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ζέρβας τόνισε πως «αναζητούμε όλα τα πετυχημένα παραδείγματα και θα τα εφαρμόσουμε και στη Θεσσαλονίκη. Ο Δήμος Τρικκαίων πρωτοπορεί, έχει καταφέρει με τρόπο συστηματικό να εντάξει πληθώρα νέων τεχνολογιών στην καθημερινότητα, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες που παρέχει στους κατοίκους. Παράλληλα, έχει καταφέρει να μετατρέψει την πόλη των Τρικάλων σε μία πόλη πρότυπο, να δημιουργήσει νέο πλούτο και να αποδείξει έμπρακτα πως όταν υπάρχει σχέδιο και βούληση είναι εφικτά πολλά πράγματα. Στόχος μας, το ίδιο να πράξουμε και στη δική μας πόλη».

Στη συνάντηση από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων παρέστησαν, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχ. Λάππας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Αλεστά και Χριστόφορος Ρόμπος, ο πρόεδρος της e-trikala ΑΕ κ. Γιάννης Κωτούλας και η αντιπρόεδρος του μουσείου Τσιτσάνη κ. Βασιλένα Μητσιάδη. Από την πλευρά του κ. Κ. Ζέρβα μετείχαν στη συνάντηση συνεργάτες του, οι οποίοι ενημερώθηκαν και για λεπτομέρειες και πρόσθετα τεχνικής φύσης ζητήματα.

sdr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, ΖΕΡΒΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!