ΠΕΔ-ΕΕΤΑΑ & ΚΕΔΕ: Ενημερωτικές συναντήσεις για νέους δημάρχους

Oι Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και με τη στήριξη της ΚΕΔΕ, διοργανώνουν συναντήσεις ενημερωτικού χαρακτήρα για τους νέους δημάρχους.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 10 έως τις 19 Ιουλίου, ενώ τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν τις εξής θεματικές ενότήτες: Σύστημα Διακυβέρνησης, Εποπτεία, Οικονομική Διοίκηση, Επιχειρησιακός Προγραμματισμός, Πηγές Χρηματοδότησης.

Ειδικότερα οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

10 Ιουλίου 2019 Θεσσαλονίκη

Προσκεκλημένοι οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι των δήμων των Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου. Η συνάντηση θα γίνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305).

12 Ιουλίου 2019 Λάρισα

Προσκεκλημένοι οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι των δήμων των περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Η συνάντηση θα γίνει στο  Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο (Ρούσβελτ 57).

15 Ιουλίου 2019 Αθήνα

Προσκεκλημένοι οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι των δήμων των περιφερειών Αττικής, Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου. Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της  ΠΕΔ Αττικής (Κότσικα 4).

17 Ιουλίου 2019 Αθήνα

Προσκεκλημένοι οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι των δήμων των περιφερειών Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων. Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία ΠΕΔ Αττικής (Κότσικα 4)

19 Ιουλίου 2019 Ηράκλειο Κρήτης

Προσκεκλημένοι οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι των δήμων της περιφέρειας Κρήτης. Η συνάντηση θα γίνει στο δημαρχείο Ηρακλείου (Αγ. Τίτου 1, Λότζια)

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, EETAA, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΝΕΟΥΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!