Επαναληπτικές εκλογές: Επανεκλέγεται ο Κ. Καραγιάννης στην Τροιζηνία, προηγείται ο Θ. Πανωλιάσκος στη Μάνδρα - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
27
Σεπτέμβριος
Back

Επαναληπτικές εκλογές: Επανεκλέγεται ο Κ. Καραγιάννης στην Τροιζηνία, προηγείται ο Θ. Πανωλιάσκος στη Μάνδρα

Στη θέση του φαίνεται ότι παραμένει ο νυν δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων Κωνσταντίνος Καραγιάννης που στις εκλογές του Μαΐου είχε εκλεγεί στον β΄ γύρο με 62,26% μετά τις σημερινές επαναληπτικές εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καραγιάννης λαμβάνει άνω του 50% και εκλέγεται από τον α΄ γύρο στις εκλογές που προκάλεσε ο τρίτος σε ψήφους στις εκλογές του Μαΐου Σάββας Αθανασίου.

Σε ό,τι αφορά το δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας -που είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση μεταξύ των τριών όπου έγιναν επαναληπτικές εκλογές- με καταμετρημένα τα 10 από τα 39 εκλογικά τμήματα προηγείται ο Αθανάσιος Πανωλιάσκος (ΣΥΡΙΖΑ). Ακολουθεί η Ιωάννα Κριεκούκη (ΠΑΣΟΚ) και τρίτος ο νυν δήμαρχος Γιώργος Δρίκος (ΝΔ).

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!