Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης

Με 46 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, στις 16.00, η 13η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχείο.

Θα συζητηθούν μόνο θέματα εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης μεταξύ των οποίων είναι:

Σύνταξη έκθεσης Α΄ τριμήνου του έτους 2019 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης
Καθορισμός δυναμικότητας και σίτισης των παιδιών του βρεφονηπιακού σταθμού «Αγίου Στυλιανού» για το σχολικό έτος 2019-2020 και καθορισμού ωραρίου λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού
Έγκριση έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Α΄ τριμήνου 2019 του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Ο Άγιος Στυλιανός»
Έγκριση του απολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2018 και έγκριση έκθεσης εκτέλεσης προϋπολογισμού του πρώτου τριμήνου του οικονομικού έτους 2019 του νομικού προσώπου Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.
Τροποποίηση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του έτους 2019 του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης»
Έγκριση έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Α.Π.Η. Δήμου Θεσσαλονίκης για το πρώτο τρίμηνο του έτους 2019
Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο πλαίσιο της πρόσκλησης με τίτλο «Ενίσχυση των υπηρεσιών διαπολιτισμικής μεσολάβησης σε Κέντρα Κοινότητας/Κέντρα Ένταξης Μεταναστών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»
Σύναψη συμφώνου συνεργασίας με την ΕΕΤΑΑ για τη συμμετοχή του Δήμου στην υλοποίηση της χρηματοδοτούμενης δράσης από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα»
Έγκριση του 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Ανακατασκευή πεζοδρόμων Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας»
Οριστική παραλαβή μελέτης «Αποκατάστασης Διατηρητέου Σχολείου (Κριεζώτου)»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]