Υποψήφιοι στον ίδιο συνδυασμό στην Αγία Βαρβάρα Χρήστος Πατσατζόγλου & Νίκος Βουρλιώτης

Ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει τιμήσει και την φανέλα της Εθνικής ομάδας, ο Χρήστος Πατσατζόγλου, και ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία τραγουδιστής και ηθοποιός Νίκος Βουρλιώτης, δίνουν τη δική τους μάχη στις Δημοτικές εκλογές.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βουρλιώτης και ο ποδοσφαιριστής (διεθνής και με την Εθνική ομάδα) Χρήστος Πατσατζόγλου, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο τον Λάμπρο Μίχο, δίνουν τη δική τους μάχη, αυτή τη φορά μακριά από γήπεδα και πίστες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με συμμετοχές και στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, Χρήστος Πατσατζόγλου, και ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός Νίκος Βουρλιώτης (NiVo), και οι δύο με καταγωγή από την Αγία Βαρβάρα, αποδέχτηκαν την πρόσκληση του πρώην Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας και εκ νέου υποψήφιου δήμαρχου, κ. Λάμπρου Μίχου, να συμμετέχουν στις Δημοτικές Εκλογές 2019. Χρήστος Πατσατζόγλου και Νίκος Βουρλιώτης, αποδεικνύουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους για τον τόπο που μεγάλωσαν και τον τόπο που τους ανέδειξε, και αποφάσισαν να προσφέρουν, ο καθένας με τις δυνάμεις του, στο συνδυασμό του επί σειρά ετών δημάρχου Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρο Μίχου.

Μόλις πριν λίγες μέρες, μάλιστα, ο Νίκος NiVo Βουρλιώτης, με μία ανάρτηση στο Facebook δίνει και το σύνθημα για μία «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά».

«Τι είχα και τι έχασα Σάντα δεν σε ξέχασα…»

«Πριν από 14 χρόνια όταν έγραφα αυτό το τραγούδι, η Αγία Βαρβάρα είχε ήδη αλλάξει μορφή και αποκτήσει επιτέλους την προσωπικότητα μιας σύγχρονης, ανθρώπινης πόλης.
Εμπνευστής και πρωτεργάτης αυτού του οικοδομήματος ήταν ο Δήμαρχος της πόλης Λάμπρος Μίχος. Δυστυχώς, όλα γκρεμίστηκαν όταν έφυγε.

Για αυτό σήμερα είμαι δίπλα στον Λάμπρο Μίχο που επιστρέφει για να γίνει η Αγία Βαρβάρα «Πρώτη Ξανά»!

Εγώ δεν ξεπέρασα ούτε προσπέρασα τη Santa. Γιατί γεννήθηκα και ανδρώθηκα εδώ. Επιστρέφω την εμπειρία από τη διαδρομή μου, εδώ, που ξεκίνησα. Για να μπορέσουν και άλλοι να κάνουν το δικό τους ξεκίνημα.

Έχουμε σχέδιο, όραμα και κυρίως τη θέληση να αλλάξουμε σελίδα και να επαναφέρουμε την Αγία Βαρβάρα στη θέση που της αξίζει».

Ο Νίκος Βουρλιώτης, μάλιστα, θα δώσει και μία συναυλία-έκπληξη το Σάββατο 18 Μαϊου στην Αγία Βαρβάρα, και όπως αναφέρει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook «Εγώ θα επικοινωνήσω μαζί σας με τον τρόπο που ξέρω καλύτερα… Αυτό το Σάββατο 18 Μαΐου στις 20:00’, στο «Συντριβάνι» στην Αγία Βαρβάρα.»

Νίκος Βουρλιώτης και Χρήστος Πατσατζόγλου, πάντως, δεν χάνουν χρόνο, και δίνουν το «παρών» σε συγκεντρώσεις επιμόρφωσης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, αλλά και τις συναντήσεις με τους πολίτες της περιοχής, που οργανώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Λάμπρος Μίχος σε κάθε γωνιά της πόλης. Και οι δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, άλλωστε, είναι συνηθισμένοι να δίνουν τις μάχες και να τις κερδίζουν.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]