Δήμος Αθηναίων: Αποκρύπτει κρούσματα κορωνοϊού; -Το χρονικό μιας (κατόπιν εορτής) ανακοίνωσης

Αργά και κατόπιν εορτής αντανακλαστικά επιδεικνύει ο δήμος Αθηναίων για τα κρούσματα κορωνοΐου,

Συγκεκριμένα 50 λεπτά μετά το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr για κρούσμα κορωνοϊού στο παλιό δημαρχείο, το ανακοίνωσε!

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του που στάλθηκε στις 10:33 πμ:

«Χθες Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου διαπιστώθηκε ότι εργαζόμενος στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών (Λιοσίων 22) είναι θετικός στον Covid-19.

Αμέσως ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, έγινε σχολαστική απολύμανση των χώρων και οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο χώρο μπήκαν σε καραντίνα.

Το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών δεν θα δέχεται κοινό από σήμερα 23-9-2020 έως 7-10-2020 και ως εκ τούτου αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα για έκδοση βεβαίωσης περί μη οφειλής ΤΑΠ, νέες παροχές, επανασυνδέσεις, διαχωρισμούς, δηλώσεις τετραγωνικών και δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων (eservices.cityofathens.gr).

Μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τμήμα στο e-mail: t.telon.tap@athens.gr. Δηλώσεις και αιτήσεις που γίνονται στην πλατφόρμα και το e-mail λαμβάνουν άμεσα αριθμό πρωτοκόλλου και θεωρούνται εμπρόθεσμες στην περίπτωση που υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες για την κατάθεσή τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πάντως, στην ανακοίνωση δεν γίνεται καμία αναφορά σε ένα ακόμη κρούσμα στο οποίo αναφέρονται με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!