Δ. Βύρωνα: Ζητά τη γνώμη των δημοτών για την καθαριότητα και την ανακύκλωση

Τη γνώμη των κατοίκων και των επιχειρήσεων της πόλης αναφορικά με την καθαριότητα και την ανακύκλωση ζητά ο Δήμος Βύρωνα, με αφορμή την εκπόνηση του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Το μήνυμα του δημάρχου, Γρηγόρη Κατωπόδη:

«Ο Δήμος Βύρωνα, είναι ο πρώτος και ο μόνος μέχρι σήμερα Δήμος της Αττικής, που λειτουργεί πρόγραμμα ανακύκλωσης σε ξεχωριστούς κάδους για κάθε υλικό (χαρτί, γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο-μέταλλα).

Αυτή την περίοδο, σχεδιάζουμε για την καθαριότητα και την ανακύκλωση για τα επόμενα πέντε χρόνια, εκπονούμε δηλαδή ένα Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων. Στόχοι μας είναι να βελτιώσουμε την καθαριότητα, να επεκτείνουμε την ανακύκλωση και να δημιουργήσουμε ένα ακόμη χωριστό ρεύμα καθαρών υλικών από τα απόβλητα του κήπου και της κουζίνας. Στη διαδικασία αυτή θέλουμε τη γνώμη σου, ως κάτοικου ή ως επαγγελματία στην πόλη μας. Μπες στην ιστοσελίδα του Δήμου Βύρωνα (https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=9779) και αφιέρωσε λίγα λεπτά για να απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο για τους κατοίκους ή σε αυτό για τις επιχειρήσεις ή και στα δύο!

Κρατάμε την πόλη μας καθαρή, κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, προστατεύουμε το περιβάλλον για μας και τα παιδιά μας».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!