Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου: Δεν ζούμε πια φυσιολογικά (βίντεο)

Ο Γιώργος Στάντζος, δήμαρχος ανατολικής Σάμου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα με την υπερσυγκέντρωση μεταναστών-προσφύγων στο νησί.

Όπως επεσήμανε σχετικά με τη μεταφορά περίπου 700 προσφύγων: «Αν είναι η εκκίνηση αποσυμφόρησης και έχει μεθοδικότητα και συνέχεια σαφέστατα είναι και μια κίνηση προκειμένου να ανακουφιστούν οι κάτοικοι και η ζωή της πόλης. Και σήμερα είχαμε μεγάλες ροές στο νησί, έφθασαν περίπου 200 άτομα. Σήμερα είχαμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ουσιαστικά δήλωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.Δεν είχε τίποτα το ξενοφοβική στάση των Σαμίων, ήταν δήλωση θετική, ότι θέλουμε τις ζωές μας πίσω, ότι θέλουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα που μας αξίζουν.Χωρίς να μιλάμε για κάτι αντίθετο για τους πρόσφυγες-μετανάστες που είναι και αυτοί δυστυχείς. Αλλά θέλουμε τις ζωές μας πίσω» υπογράμμισε και σημείωσε:

«Τα παιδιά μας πια δεν πάνε μόνα τους σχολείο και φροντιστήριο. Η μόνη λύση είναι καθολική αποσυμφόρηση του νησιού» είπε τονίζοντας ότι οι μετανάστες πλέον ισοδυναμούν με τους κατοίκους του νησιού.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ, ΖΟΥΜΕ, ΣΑΜΟΥ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!