Δ. Περάματος: Όχι σκουπίδια εκτός κάδων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ:

«Παρακαλούμε τους κατοίκους του Περάματος να μην βγάζουν ογκώδη αντικείμενα, καθώς και να περιορίσουν την απόθεση των απορριμμάτων, η οποία πρέπει να γίνεται αποκλειστικά εντός των κάδων, με κύριο στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας των πολιτών.

Για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου μας στο πλαίσιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η αποκομιδή των απορριμμάτων δεν θα πραγματοποιείται με βάση τον καθημερινό προγραμματισμό λειτουργίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας, αλλά από το προσωπικό ασφαλείας.

Υπενθυμίζουμε πως ο ΧΥΤΑ Φυλής, όπως και ο ΣΜΑ Σχιστού, παραμένουν εκτός λειτουργίας, ενώ μέχρι στιγμής έχουν εξαγγελθεί κινητοποιήσεις των σωματείων έως και την Πέμπτη 24/10.

Ο Δήμος Περάματος παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των κινητοποιήσεων των εργαζομένων για την υπεράσπιση βασικών εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση προς τους πολίτες του Δήμου μας, αναφορικά με οποιαδήποτε νέα εξέλιξη».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΕΡΑΜΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!