Δήμαρχοι κατά Κοντιάδη, Περιφερειών για τις αρμοδιότητες - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
17
Οκτώβριος
Back
Δήμαρχοι κατά Κοντιάδη, Περιφερειών για τις αρμοδιότητες

Δήμαρχοι κατά Κοντιάδη, Περιφερειών για τις αρμοδιότητες

Δήμαρχοι κατά Κοντιάδη, Περιφερειών για τις αρμοδιότητες

Επίθεση κατά του καθηγητή Κοντιάδη αλλά και των περιφερειών εξαπέλυσαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ. Αφορμή, η αποκάλυψη του πορίσματος της Επιτροπής Κοντιάδη, που, οι δήμαρχοι θεωρούν ότι ευνοεί τις περιφέρειες έναντι των δήμων, αναφορικά με τις αρμοδιότητες.

Κοινή συνισταμένη των όσων ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ ήταν ότι «δεν πρόκειται για πόρισμα αλλά για προσωπικές απόψεις», με την υποσημείωση ότι:

-Η Επιτροπή στην οποία συμμετείχε και η ΚΕΔΕ δεν συνεδρίασε, ώστε να επικυρώσει κάποιο πόρισμα.

-Δεν έχει παραδοθεί κανένα πόρισμα στην ΚΕΔΕ.

Μάλιστα, αιρετοί με προεξάρχοντα τον α΄ αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, κατηγόρησαν τον κ. Κοντιάδη ότι «δεν μίλησε με την ΚΕΔΕ αλλά με τις περιφέρειες».

Επικαλέστηκε, δε, το γεγονός ότι:

– Εμπλέκει στην εκπαίδευση τις περιφέρειες: «Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Κοντιαδης την αποκέντρωση.  Όχι δηλαδή, στο εγγύτερο σημείο αλλά στο απώτερο σημείο», σχολίασε ο κ. Κυρίζογλου.

– Εμπλέκει τις περιφέρειες και στην  υγεία, με τον α΄ αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ να σχολιάζει ότι «αν είναι να γίνει αυτό καλύτερα να την αφήσει στο υπουργείο Υγείας!… Από εδώ και από εκει χωνονται οι περιφέρειες», κατέληξε ο κ. Κυρίζογλου.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!