Δ.Σερρών: Είναι η στιγμή που πρέπει όλοι μας να μείνουμε ψύχραιμοι και υπεύθυνοι.

Ψυχραιμία και υπευθυνότητα συστήνει ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης μετά την ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιά για την υπαγωγή της Π.Ε. Σερρών στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου.

Ο κ. Χρυσάφης επιχειρεί να τονώσει το ηθικό των Σερραίων εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα βγούμε νικητές κι από αυτή τη μάχη.

Ως απάντηση και ασπίδα απέναντι στην πανδημία υποδεικνύει την πιστή τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ και της επιστημονικής κοινότητας.

Με υπομονή και σοβαρότητα, επισημαίνει ο Δήμαρχος Σερρών, θα ξανακερδίσουμε το «χρώμα» της ζωής!

Το πλήρες κείμενο του μηνύματος έχει ως εξής:

«Είναι η στιγμή που πρέπει όλοι μας να μείνουμε ψύχραιμοι και υπεύθυνοι.

Από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου η ΠΕ Σερρών είναι στο επίπεδο 4.

Η πιστή τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ και της επιστημονικής κοινότητας θα είναι η απάντηση και η ασπίδα μας απέναντι στην πανδημία.

Οι Σερραίοι έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μαχητές και όπως κερδίζαμε την κάθε μάχη που δίναμε, έτσι θα βγούμε νικητές και απ αυτήν!

Υπομονή, ψυχραιμία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα χρειάζεται λοιπόν και σε λίγο καιρό ο τόπος μας θα ξανακερδίσει το χρώμα που του αξίζει: το χρώμα της ζωής!».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΕΠΕΙΠΕΔΟ 4


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!