Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Παιονίας, Χρήστος Καραθόδωρος

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Κυριακή ο μόλις 51 ετών Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Παιονίας, Χρήστος Καραθόδωρος.

Ψήφισμα για τον θάνατό του εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας:

Ο Δήμαρχος Παιονίας και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζοντας τη βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του εκλεκτού συμπολίτη μας, αυτοδιοικητικού , Προέδρου της ΔΕΥΑ Παιονίας, πολιτικού και κοινωνικού παράγοντα Χρήστου Καραθόδωρου, και συνεκτιμώντας τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, (το ήθος, την εντιμότητα, την εργατικότητα, τον έμπρακτο ανθρωπισμό του και τη διάθεση άδολης προσφοράς σε όλα τα πεδία της κοινωνικής του δράσης), την ανιδιοτελή υπηρέτηση του τόπου του μέσω της δραστηριοποίησής του στην αυτοδιοίκηση και στην πολιτική, σε ένδειξη πένθους και προς απότιση της πρέπουσας και επιβαλλόμενης τιμής ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ -Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος Χρήστου Καραθόδωρου .

– Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Δημαρχείο κατά την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας.
– Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
– Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.
– Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου (στο πλαίσιο λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19) στην εξόδιο ακολουθία και να παρακολουθήσει την επικήδειο πομπή .
– Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του εκλιπόντος.
– Να αναλάβει η Δήμος Παιονίας την κάλυψη της δαπάνης της τελετής του εκλιπόντος σύμφωνα με το άρθρο 140 παρ. 4 Ν.3463/2006 και μέχρι του ποσού των 1.000€ προς το γραφείο τελετών που ανέλαβε την τελετή.

Το συλληπτήριο μήνυμα Δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη:

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, το δημοτικό συμβούλιο, τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων και οι εργαζόμενοι του Δήμου Παιονίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος δημοτικού συμβούλου και προέδρου της ΔΕΥΑ.Π Χρήστου Καραθόδωρου.

Αποχαιρετούμε έναν εξαίρετο συνεργάτη που υπηρέτησε το Δήμο μας με ήθος, εντιμότητα, εργατικότητα και συνέπεια. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 15:00 στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος στο Πολυκάστρο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΘΑΝΕ, ΔΕΥΑ ΠΑΙΟΝΙΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!