Προεδρείο Δ.Σ. Πατρέων προς εργαζομένους: «Βάλτε» προτάσεις και όχι «μπλόκα» για σκουπίδια

Έντονα καταδικάζουν «με τον ποιο κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο» τα μέλη του προεδρείου το δημοτικού συμβουλίου Πατρέων, «κάθε προσπάθεια που στρέφεται ενάντια στο αυτονόητο δικαίωμα και την υποχρέωση των μελών του Σώματος να συνεδριάζουν απρόσκοπτα και να αποφασίζουν ελεύθερα, κατόπιν εξαντλητικού διαλόγου, με βάση τη δημοκρατική αρχή της πλειοψηφίας, για τα θέματα της πόλης».

Αυτό σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, που εξέδωσαν σήμερα, μετά τη χθεσινή πέμπτη συνεχόμενη αναβολή της συνεδρίασης του Σώματος για τους ιδιώτες στα σκουπίδια, τα μέλη του προεδρείου του δ.σ. Πατρέων, το οποίο συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως υπό τον πρόεδρο του Σώματος Κωνσταντίνο Μπουρδούλη, και με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου Αλέξη Σκαρμέα και της γραμματέως Αναστασίας Μανωλοπούλου.

Το προεδρείο καλεί «τους εργαζομένους να καταθέσουν στο δημοτικό συμβούλιο, τις απόψεις τους, τις ενστάσεις τους, τις θέσεις τους και τα επιχειρήματά τους» και να μην εμποδίσουν ξανά τη συνεδρίαση του Σώματος.

Επίσης, ζητεί «από τους εργαζομένους και κάθε εμπλεκόμενη πλευρά να σεβαστούν το ανώτατο αντιπροσωπευτικό και δημοκρατικά εκλεγμένο Όργανο της πόλης και να μην απαγορεύουν με τις ενέργειές τους, σε αυτό, να συνεδριάζει και να λαμβάνει αποφάσεις, όπως ορίζουν οι θεμελιώδεις κανόνες σεβασμού στην αρχή της πλειοψηφίας και στον ίδιο το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου».

 

Διαβάστε επίσης:
Μεθόδους «Χρυσής Αυγής» καταλογίζει στην ΠΟΕ-ΟΤΑ ο Δ. Πατρεών
ΚΕΔΕ: Οι προγραφές ΠΟΕ-ΟΤΑ φέρνουν μνήμες Εμφυλίου

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!