Δ. Παλλήνης: Καταγγελία για χειροδικία δημάρχου κατά εργαζομένων

Για επίθεση και χειροδικία κατά εργαζομένων καταγγέλλουν το δήμαρχο Παλλήνης Θ. Ζούτσο η ΠΟΕ – ΟΤΑ και ο Σύλλογος Εργαζομένων  στο δήμο. Στην ανακοίνωση της η ΠΟΕ – ΟΤΑ κάνει λόγο για «τραμπούκικο τρόπο με τον οποίο ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος και το «πρωτοπαλίκαρό του» Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Τέντης, προσπάθησαν να «σπάσουν» τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Δήμο Παλλήνης που διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμα στη δουλειά», «τραμπούκικο τρόπο» τον οποίο «εξειδικεύει» ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Δήμο Παλλήνης.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Εργαζομένων καταγγέλλει ότι:

– Ο δήμαρχος απωθώντας βίαια κάποιους από εμάς, τράβηξε το πανό, που αποκολλούμμενο από τη μία μεριά, παρέσυρε συναδέλφους, χτυπώντας μάλιστα έναν από αυτούς στο πρόσωπο. Κι όλα αυτά, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί συζήτηση του Δημάρχου με τους εργαζόμενους, κατά την οποία μας παραπλάνησε για μια ακόμη φορά σχετικά με τις διαθέσεις του απέναντι στον δίκαιο αγώνα που μας άφησε να πιστέψουμε ότι μπορεί να γίνει κοινός.

– Ο γ.γ. Γ. Τέντης κινήθηκε απειλητικά προς συνάδελφό μας που βρισκόταν κοντά στην πόρτα περιφρουρώντας την κατάληψη.

– Ο δήμαρχος τους απείλησε ότι «με τσαμπουκά ξεκινήσατε την κατάληψη, με τσαμπουκά θα σας την σπάσω», αφήνοντάς μας όλους εμβρόντητους με τους ανάρμοστους χαρακτηρισμούς του για τις δημοκρατικά ληφθείσες αποφάσεις των Γενικών μας Συνελεύσεων.

 

Σημ. Στη φωτό δεξιά ο δήμαρχος Παλλήνης και αριστερά ο γ.γ. του δήμου

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!